ua en ru

Нацполіція розкрила обидва напади на Товариство угорської культури в Ужгороді

Нацполіція розкрила обидва напади на Товариство угорської культури в Ужгороді Фото: напад на Товариство угорської культури (facebook.com/sergii.knyazev)

Загалом 5 осіб затримано, імовірний організатор-іноземець перебуває у розшуку

Нацполіція розкрила обидва напади на Товариство угорської культури в Ужгороді. Про це сьогодні, 4 березня, повідомив очільник Нацполіції України Сергій Князєв.

"Щойно оперативники затримали трьох осіб, причетних до нападу на товариство угорської культури 27 лютого. Одного з них затримали у Черкасах, ще двох - у Кропивницькому. Також встановлено можливого керівника таких нападів, його оголошено у розшук", - йдеться у повідомленні.

Раніше у Варшаві польські правоохоронці затримали громадян Польщі, причетних до підпалу центру 4 лютого. Суд Польщі обрав їм запобіжний захід у виді 90 діб тримання під вартою.

Нацполіція розкрила обидва напади на Товариство угорської культури в Ужгороді. Загалом 5 осіб затримано, імовірний орга...

Опубліковано Сергієм Князєвим 4 березень 2018 р.

Нагадаємо, в Ужгороді в ніч на вівторок, 27 лютого, вдруге за місяць горів офіс ТУЗК. У результаті пожежі ніхто не постраждав, сума збитку встановлюється. Поліція з'ясовує всі обставини. З цього приводу Міністерство закордонних справ (МЗС) Угорщини викликало посла України до Будапешту.

У МЗС України засудили підпал в Ужгороді офісу ТУЗК та назвали цей випадок замовним.