ua en ru

Нацполіція проводить службову перевірку щодо Вадима Трояна

Нацполіція проводить службову перевірку щодо Вадима Трояна Фото: Вадим Троян сам ініціював перевірку

Першого заступника глави Нацполіції перевіряють на причетність до спостереження за журналістами

Національна поліція проводить службову перевірку стосовно першого заступника Голови Нацполіції - начальника кримінальної поліції Вадима Трояна. Відповідне доручення дала глава Нацполіції Хатія Деканоідзе, повідомляє прес-служба відомства.

Зазначено, що перевірка стосується інформації, яка була розповсюджена в інтернет-ЗМІ щодо нібито причетності Трояна до організації незаконного спостереження за журналістами.

"Відразу після повернення з відпустки я написав рапорт на ім’я голови Національної поліції України з проханням провести службову перевірку щодо інформації про начебто мою причетність до організації незаконного відеоспостереження за Павлом Шереметом та Оленою Притулою. Це був мій обов’язок як керівника кримінальної поліції України", - заявив Троян.


За його словами, у Нацполіції не проводяться жодні незаконні дії щодо журналістів та спостереження за ними.

Троян повідомив, що Деканоідзе задовольнила його прохання й ініціювала проведення службової перевірки.

"Я думаю, що перевірка покаже, звідки пішов цей "фейк" та на чиє "замовлення". Комусь було зручно це зробити у момент моєї відсутності", - додав керівник кримінальної поліції.

Нагадаємо, колишній глава Нацполіції в Київській області Вадим Троян став першим заступником голови Національної поліції у березні 2016 року.