ua en ru

Троян став першим заступником голови Нацполіції України

Троян став першим заступником голови Нацполіції України Фото: Вадим Троян став першим заступником начальника Нацполиції

Колишнього замкомбата "Азова" призначено заступником Хатії Деканоїдзе

Полковник поліції, колишній глава Національної поліції в Київській області Вадим Троян призначений першим заступником голови Національної поліції України. Про це у Facebook повідомив радник глави Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Мого друга, соратника, бойового побратима, у минулому заступника комбата полку Нацгвардії "Азов" та начальника ГУ НП в Київській області, полковника Національної поліції Вадима Трояна призначено першим заступником голови Національної поліції України", - повідомив Шкіряк.

Сьогодні у нас гарна і обнадійлива новина. Мого друга, соратника, бойового побратима, в минулом Заступника комбата полк...

Опубликовано Зоряном Шкиряком 4 марта 2016 г.

Зазначимо, що Вадим Троян у свій час закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ, пізніше обіймав посаду слідчого в Лозівському міськвідділі міліції Харківської області. У 2004 році він звільнився з правоохоронних органів, працював у сфері комунікацій. Після початку збройного конфлікту на Донбасі, добровольцем вступив в батальйон "Азов". 31 жовтня 2014 року очолив ГУ МВС в Київській області, і отримав звання полковника, а 7 листопада 2015 був призначений начальником ГУ НП в Київській області.

Троян став першим заступником голови Нацполіції України

фото: перший заступник Нацполіції ВадимТроян

Нагадаємо, раніше голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що 37 осіб пройшли відбір і підготовку КОРД.

"Сьогодні в історії Національної поліції України ще один історичний день. За підтримки наших американських партнерів перші 37 випускників спецпідрозділу КОРД отримали свідоцтва про проходження курсу підготовки... Кращі з кращих. Спецназ, який вже сьогодні готовий виконувати найскладніші завдання", - написала глава Нацполиции.