ua en ru

Нацполіція проводить близько 50 обшуків у справі про корупцію в "Укрзалізниці", - Омелян

Нацполіція проводить близько 50 обшуків у справі про корупцію в "Укрзалізниці", - Омелян Фото: міністр інфраструктури України Володимир Омелян (yatsenyuk.org.ua)

Підозрюються громадяни Дубневичі, Михальчук, Костюк та інші

Сьогодні, 16 листопада, Національна поліція проводить близько 50 обшуків у шести регіонах України по справі зловживань у особливо великих розмірах і злочинній змові з метою корупційних доходів. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян на своїй сторінці в Facebook.

"Підозрюються громадяни Дубневичі, Михальчук, Костюк і інша весела компанія. Висновок - корупція на високому рівні таки є!" - повідомив він.

"Тепер, важливо, щоб це не стало черговою серією Discovery Channel: піймав-сфотографував-відпустив!" - зазначив Омелян.

Зранку я був щиро розчарований, що парламент раптово переніс Інфраструктурний день на грудень. Але важлива новина з УЗ ...

Опубліковано Volodymyr Omelyan 16 листопад 2017 р.

Нагадаємо, нещодавно прокурори Генеральної прокуратури України та співробітники Служби безпеки провели обшук в адміністративних приміщеннях регіональної філії "Львівська залізниця".

Обшуки проводили в зв'язку з розслідуванням кримінального провадження про розтрату грошових коштів Публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця" і її структурними підрозділами.

До цього правоохоронці провели обшуки на територіях виробничих підрозділів "Моторвагонне депо Полтава" регіональної філії "Південна залізниця", у філії "Південна залізниця", ЗАТ "Дніпропетровський тепловозоремонтний завод", виробничому підрозділі "Моторвагонне депо" Тернопіль" регіональної філії "Львівська залізниця дорога ".