ua en ru

У Нацполіції розповіли про результати роботи за 10 місяців

У Нацполіції розповіли про результати роботи за 10 місяців Фото: заступник голови Національної поліції Віталій Невгад (Нацполіція України)

Захід відбувся під головуванням заступника голови Національної поліції Віталія Невгада

Сьогодні, 10 листопада, під час наради проаналізували результати роботи Національної поліції України. Про це повідомила прес-служба відомства.

Захід відбувся під головуванням заступника голови Національної поліції - начальника Головного слідчого управління Віталія Невгада за участі керівників Головного слідчого управління та обласних слідчих підрозділів.

Невгад проінформував про те, що слідчими підрозділами закінчено досудове розслідування у 686 тисячах кримінальних проваджень. З них майже 106 тисяч вже направлено до суду.

Він зупинився на основних напрямках роботи слідчих і на заходах щодо їх удосконалення, а також озвучив організаційні питання і пріоритети в роботі слідчих підрозділів.

Нагадаємо, 10 листопада у місті Кагарлик Київської області поліція знайшла зброю і боєприпаси у помешканні раніше судимого чоловіка. Вилучені предмети направили на експертизу. Наразі правоохоронці з'ясовують їхнє походження.