ua en ru

Нацполіція за день отримала 13 повідомлень про замінування в Києві, Львові та Херсоні - Аброськін

Нацполіція за день отримала 13 повідомлень про замінування в Києві, Львові та Херсоні - Аброськін Фото: В'ячеслав Аброськін (facebook.com arsen.avakov.1)

"Мінери" дзвонили з російської Lanc Telecom (Express Teleservice)

У п'ятницю, 17 листопада, в підрозділи Національної поліції України надійшло 13 повідомлень про замінування. Про це повідомив перший заступник голови НПУ В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

Наголошується, що 11 повідомлень зареєстровано в місті Київ, ще по одному - у Львові та Херсоні.

"Об'єктами посягань у столиці називалися телеканал "ICTV", центральний автовокзал, автовокзал "Дарниця", торгово-розважальні центри "Атмосфера", "Аладдін", "Комод", "Квадрат", "Dream Town", універмаг "Україна" і станції "Либідська", "Святошин" і "Дніпро" Київського метрополітену, в місті Львів - Галицький районний суд, а в місті Херсон - міськрада", - розповів Аброськін.

Сьогодні упродовж дня до підрозділів поліції надійшло 13 повідомлень про замінування. Одинадцять таких повідомлення зорі...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 17 листопад 2017 р.

За його словами, поліцейським вдалося ідентифікувати деякі дзвінки.

"Мінери" дзвонили з російської Lanc Telecom (Express Teleservice), яка належить МТС Росія. Це вже не просто іграшки, це цілеспрямована робота російських спецслужб дестабілізації ситуації в нашій країні. Ворог, крім бойових дій, має мету - на нашій мирній території посіяти паніку і хаос. Не вийде", - додав він.

Перший заступник голови НПУ також звернувся до громадян з проханням з розумінням ставитися до заходів безпеки і не піддаватися на провокації.

Нагадаємо, інформація про замінування 12 об'єктів у Києві не підтвердилася.