ua en ru

У Нацполіції назвали загальне число співробітників, що працюють на даний момент

У Нацполіції назвали загальне число співробітників, що працюють на даний момент Фото: Сергій Князєв (mvs.gov.ua)

Князєв розповів, скільки співробітників призначили на посади в 2017 році

В Національній поліції назвали загальне число співробітників, що працюють на даний момент. Про це сьогодні на прес-конференції заявив голова Національної поліції Сергій Князєв, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день ми призначили близько 10 тис. співробітників поліції. Якщо бути остаточним в цифрах, протягом року 10 тис. 646 громадян взяли на роботу в Національній поліції, більшість з яких зараз проходять навчання або готується з дня на день піти на навчання", - заявив Князєв.

За його словами, в даний момент в лавах Національної поліції працює близько 102 тис. штатних працівників атестований. Загальна кількість співробітників Нацполіції, з урахуванням не атестовані і технічних працівників, становить 140 тис.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Князєв розповів подробиці затримання в Запоріжжі банди, яка скоювала розбійні напади у формі поліцейських.

Так, за його словами, в Києві проводилась виставка ювелірної галузі, куди з'їхалися представники з усієї країни. Після закінчення заходів один із підприємців, виїхавши до місця свого проживання, додому не прибув.

Правоохоронці встановили, що на території Житомирської області автомобіль підприємця обстріляли зловмисники, чоловік вижив. Метою нападників, за словами глави Нацполіції, були ювелірні вироби, які потерпілий представляв на виставці.