ua en ru

Нацкомпослуг у квітні 2013 р. в результаті перевірок комунальних підприємств наклала 265 тис. грн штрафів

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, протягом квітня 2013 р. перевірила 9 підприємств у сфері теплопостачання, водопостачання та водовідведення та наклала 265 тис. грн штрафів. Про це повідомила прес-служба Нацкомпослуг.

Зокрема, планова перевірка відбулася на КП "Компанія "Вода Донбасу" (м. Донецьк), за результатами якої було прийнято постанову про накладення штрафу на підприємство за порушення ліцензійних умов в розмірі 50 тис. грн.

За результатами перевірки КП "Севміськводоканал" Севастопольської міської ради було прийнято постанову про накладення штрафу на підприємство за порушення ліцензійних умов в розмірі 15 тис. грн.

За результатами перевірки ТОВ "Котельні лікарняного комплексу" (м. Харків) було прийнято постанову про накладення штрафу на підприємство за порушення ліцензійних умов в розмірі 30 тис. грн.

За результатами перевірки ДП "Завод 410 ЦА" (м. Київ) було прийнято постанову про накладення штрафу на підприємство за порушення ліцензійних умов в розмірі 10 тис. грн.

За результатами перевірки комерційного підприємства Донецької міської ради "Донецькміськтепломережа" було прийнято постанову про накладення штрафу на підприємство за порушення ліцензійних умов в розмірі 50 тис. грн.

За результатами перевірки дочірнього підприємства "Кіровоградтепло" ТОВ "Центр науково-технічних інновацій Української нафтогазової академії" було прийнято постанову про накладення штрафу на підприємство за порушення ліцензійних умов в розмірі 10 тис. грн.;

За результатами перевірки ПАТ "Теплоенергетичний центр Роганського промвузла" (м. Харків) було прийнято постанову про накладення штрафу на підприємство за порушення ліцензійних умов в розмірі 85 тис. грн.

За результатами перевірки державного міського підприємства "Івано-Франківськтеплокомуненерго" було прийнято постанову про накладення штрафу на підприємство за порушення ліцензійних умов в розмірі 15 тис. грн.

За результатами перевірки ТОВ "Сєвєродонецьктепло" (м. Київ) було прийнято постанову про анулювання ліцензії АВ № 500690, АВ № 500691, АВ № 500692 від 04.10.2009 на право провадження господарської діяльності з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії.

Читайте також: Встановлення лічильників теплової енергії вирішить проблему перерахунку оплати за опалення, - Нацкомпослуг