ua en ru

Нацкомфінпослуг призупинила дію трьох ліцензій страхової групи "ТАС" Тігіпка

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг призупинила дію ліцензій ПАТ "Страхова група "ТАС" на три види страхової діяльності.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг призупинила дію ліцензій ПрАТ "Страхова група "ТАС" на три види страхової діяльності. Про це йдеться у повідомленні прес-служби нацкомісії.

"Згідно з розпорядженням №2863 Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, від 2 жовтня 2014 р. Приватному акціонерному товариству "Страхова група "ТАС" за порушення законодавства у сфері фінансових послуг було тимчасово зупинено дії ліцензій на право здійснення страхової діяльності", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, йдеться про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів; добровільне страхування наземного транспорту (крім залізничного); добровільне медичного страхування (безперервне страхування здоров'я).

При цьому Нацкомфінпослуг вимагає від компанії виконання своїх зобов'язань за укладеними договорами зі споживачами фінансових послуг щодо видів фінансових послуг, на право провадження яких вони видані, а також припинити порушення, які стали підставою для тимчасового зупинення дії ліцензії.

ПрАТ "Страхова група "ТАС" працює в Україні з жовтня 1998 р. і є частиною Інвестиційно-фінансової групи "ТАС", засновником і основним акціонером якої є нардеп, лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко. Група має ліцензії на здійснення 29 видів страхування, з них 16 - у формі добровільного, і 13 - у формі обов'язкового.