ua en ru

Національний депозитарій України у 4 кв. 2010 р. провів операції з розрахунків, укладеними на 10 біржах, на суму 15,3 млрд грн

Національний депозитарій України у 4 кв. 2010 р. провів операції з розрахунків за договорами щодо цінних паперів, укладеними на 10 фондових біржах України, на суму 15,3 млрд грн. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі Національного депозитарію України за результатами чергового засідання наглядової ради НДУ.
В прес-службі також повідомили, що під час засідання був затверджений звіт про результати діяльності Національного депозитарію України за 4 кв. 2010 р. "Тільки за звітний період клієнтами НДУ стали 29 зберігачів та близько 1200 емітентів. У 4 кв. 2010 р. Національним дипозитарієм було проведено операцію з розрахунків за договорами щодо цінних паперів, укладеними на 10 фондових біржах України на загальну суму 15,3 млрд грн", - йдеться у повідомленні.
Крім того, наглядовою радою НДУ було визнано доцільним створення консультаційно-дорадчого органу при НДУ з числа професійних учасників ринку: "Метою діяльності такого органу має стати визначення напрямів розвитку стандартизації депозитарного обліку та документообігу щодо операцій з цінними паперами, відповідно до міжнародних норм для забезпечення функціонування єдиної системи депозитарного обліку".