ua en ru

Національний Сорочинський ярмарок-2011 з 16 по 21 серпня відвідали більше 900 тис. осіб

Національний Сорочинський ярмарок, який проходив з 16 по 21 серпня у Великих Сорочинцях Миргородського району Полтавської області відвідали понад 900 тис. людей. Про це повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області, передає кореспондент РБК-Україна.
За їхніми даними, незважаючи на систематичні нагадування на ярмарку по радіозв'язку про необхідність дотримання правил належної поведінки на ярмарку, окремі візитери допускали певні адміністративні правопорушення. Так, за весь час правоохоронці виявили 37 фактів порушення адміністративного законодавства, у тому числі 17 випадків порушення ветеринарного законодавства, 16 порушень по лінії ДАІ, у тому числі 10 - за керування транспортними засобами у нетверезому стані, 3 факти порушення правил торгівлі. Вжитими заходами щодо виявлення неякісної продукції, правоохоронцями не допущено до реалізації 24 кг м'яса і 227 кг баштанних культур.
Цього року участь у Національному Сорочинському ярмарку взяли 315 підприємств, 237 чоловік, що торгують народними промислами, 337 приватних підприємців та 29 підприємств громадського харчування.