ua en ru

Нацгвардія заявляє про поранення 4 своїх бійців в ході бою з терористами біля Олексіївського Донецької обл

Національна гвардія України заявляє про поранення 4 своїх бійців в ході бою з терористами вночі 17 червня в районі населеного пункту Олексіївське Донецької області.

Національна гвардія України заявляє про поранення 4 своїх бійців в ході бою з терористами вночі 17 червня в районі населеного пункту Олексіївське Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацгвардії.

Як зазначається, бойовики відкрили мінометний вогонь, зробивши більш 150 пострілів з польового табору угруповання Нацгвардії, зосередженої в районі виконання службово-бойових завдань.

"В результаті обстрілу поранення отримали четверо військовослужбовців Національної гвардії України, вийшли з ладу 3 одиниці автомобільної техніки: а саме пошкоджено санітарний автомобіль Мерседес, для транспортування поранених і транспорт для перевезення особового складу", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, за даними Державної прикордонної служби, у Донецькій області в районі населеного пункту Олексіївське бойовики з 2:00 до 2:40 обстріляли з 8 мінометів позиції прикордонників і військовослужбовців Збройних сил України, поранивши 31 військового, у тому числі 11 прикордонників.