ua en ru

У Нацгвардії пояснили, чому вивели частину "Азову" з Маріуполя

У Нацгвардії пояснили, чому вивели частину "Азову" з Маріуполя Фото: частина "Азову" досі в Маріуполі

Кількісний та якісний склад Національної гвардії в Маріуполі не зменшено

Кількісний та якісний склад Національної гвардії в Маріуполі Донецької області не зменшено. Про це йдеться в роз’яснення ситуації щодо інформації про виведення полку "Азов" із Маріуполя, опублікованому на сайті Нацгвардії.

"Офіційно повідомляємо, що у зоні АТО проведено планове перегрупування сил та засобів Національної гвардії України. З метою посилення контролю Азовського узбережжя, недопущення проникнення диверсійно-розвідувальних груп частина окремого загону спеціального призначення військової частини 3057 "Азов" була передислокована для виконання завдань на цей напрямок", - пояснили в НГУ.


"Окремий загін спеціального призначення "Азов" військової частини 3057 Нацгвардії продовжує виконувати завдання, передбачені законом України "Про Національну гвардію України", в тому числі і в Запорізької області. Кількісний та якісний склад Національної гвардії в Маріуполі не зменшено, що дозволяє підтримувати обороноздатність міста на високому рівні", - запевнили у військовому формуванні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що батальйон Національної гвардії "Азов" за наказом командувача НГУ генерала-лейтенанта Юрія Аллерова виводиться з Маріуполя.