ua en ru

Нацбанк зареєстрував платіжну систему Ibox Money Transfer

Нацбанк зареєстрував платіжну систему Ibox Money Transfer Фото: Нацбанк вніс до реєстру нову платіжну систему

Нова система призначена для переказів у національній валюті, доларах, євро та російських рублях

Національний банк України узгодив правила платіжної системи "Ibox Money Transfer" та видав платіжній організації цієї системи ПАТ "Агрокомбанк" (м. Київ) свідоцтво від 12 травня 2016 року № 29. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

Відомості про нову систему внесено до Реєстру платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем та операторів послуг платіжної інфраструктури (РПС).


Повідомляється, що Ibox Money Transfer наразі є 8-ю платіжною системою на ринку України, що створена банком-резидентом.

"Платіжна система "Ibox Money Transfer" призначена для переказів у національній валюті, доларах США, євро та російських рублях. Внутрішньодержавні перекази у системі здійснюються від фізичних осіб на користь фізичних і юридичних осіб, а також від юридичних осіб на користь фізичних осіб. Транскордонні перекази здійснюються між фізичними особами", - зазначається в повідомленні.

Перелік усіх платіжних систем, відомості про які внесено до Реєстру платіжних систем, розміщено на сторінці Офіційного інтернет-представництва Національного банку України.

Нагадаємо, Національний банк України погодив правила внутрішньодержавної платіжної системи "PayРong" і видав платіжній організації цієї системи ТОВ "Європейська платіжна система" свідоцтво від 9 березня 2016 року №28.