ua en ru

НАТО змінило програму церемонії у США через ураган "Флоренс"

НАТО змінило програму церемонії у США через ураган "Флоренс" Ілюстративне фото (Pixabаy)

Зміна командування штабом з питань трансформації верховного головнокомандувача об'єднаних збройних сил НАТО відбудеться 12 вересня

У НАТО змінили програму проведення церемонії передачі повноважень командувача з питань трансформації, яка мала відбутися на борту авіаносця 13 вересня, через ураган "Флоренс". Про це повідомляється на сайті Альянсу.

Як зазначається, початково церемонія повинна була відбутися на борту авіаносця USS George H. W. Bush 13 вересня за участі генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга та військового комітету.

"Зміна командування штабом з питань трансформації верховного головнокомандувача об'єднаних збройних сил НАТО відбудеться 12 вересня у військово-морському штабі в Норфолку, штат Вірджинія", - повідомили у прес-службі НАТО.

Під час церемонії головнокомандувач ОЗС НАТО з питань трансформації генерал Дені Мерсьє передасть командування генералу Андре Ланаті.

Нагадаємо, на атлантичне узбережжя США насувається потужний ураган, оголошена евакуація.

Раніше повідомлялося, що ураган "Флоренс" набере силу вже в п'ятницю, 14 вересня.

Також повідомлялося, що 4 вересня в Японії в результаті потужного за останні 25 років тайфуну "Джебі" загинули щонайменше шість осіб.