ua en ru

Наставник "Карпат" Дулуб визнаний кращим тренером 23 туру УПЛ

Наставник "Карпат" Дулуб визнаний кращим тренером 23 туру УПЛ Фото: Олег Дулуб

Це звання йому "Сталлю" домашня перемога над "Сталлю"

Головний тренер "Карпат" Олег Дулуб визнаний кращим тренером 23 туру української Прем'єр-ліги. Таке рішення прийняло Всеукраїнське об'єднання тренерів з футболу, проаналізувавши підсумки останніх матчів чемпіонату України.

Наставник "Карпат" отримав від фахівців середній бал - 4,8 (максимум - 5), команда якого перемогла "Сталь" з рахунком 2:0. Дулуб отримав від максимум балів за номінальний результат команди, труднощі в управлінні підопічними і тренерське майстерність.

Дулуб комментурия перемогу над "Сталлю" заявив, що на гравців давило велике бажання якомога далі відійти від зони вильоту.

"У першому таймі ми грали більш вдало, адже тиждень готувалися до пресингу суперника і награвали швидкі виходи у контратаку. У другому таймі десь не виходило через певні психологічні причини. У першу чергу, через велике бажання гравців якомога далі відійти від зони вильоту", - сказав тренер "Карпат".

Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко хоче ініціювати зустріч наставників найсильніших команд української Прем'єр-ліги. На зустрічі планується обговорити формат майбутнього сезону і підняти тему планування календаря матчів.