ua en ru

Насірову поки що не вручили повідомлення про підозру, - САП

Насірову поки що не вручили повідомлення про підозру, - САП Фото: представники САП і НАБУ намагаються вручити підозру Роману Насірову

Правоохоронці не могли потрапити в лікарню "Феофанія", щоб повідомити голові ДФС про підозру

Голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову поки що не вручили повідомлення про підозру, підрозділи Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і Національного антикорупційного бюро все ще перебувають на території лікарні "Феофанія". Про це повідомив представник САП, передає "112 Україна".

За інформацією каналу, в "Феофанію" також нещодавно прибув адвокат Насірова Роман Світличний, який не зміг відповісти на напитання, чи вручили вже підозру його клієнтові.

Як повідомляє видання, раніше начальник четвертого відділу САП Роман Сімкін заявив, що правоохоронці не можуть потрапити до лікарні "Феофанія", щоб повідомити чолі ДФС про підозру.

"Нам дійсно не відчиняли двері, мотивуючи тим, що зараз уже не прийомний час", - підтвердив він.

При цьому Сімкін зазначив, що одному детективові НАБУ все ж вдалося потрапити всередину, а зараз на території лікарні перебувають детективи НАБУ, прокурори САП і адвокати Насірова.

Нагадаємо, ву ДФС повідомили, що перед затриманням голови ДФС Романа Насірова, у четвер, 2 березня, близько 18:00 в його кабінеті працівниками НАБУ і САП було проведено обшук, у результаті якого вилучено якісь документи.