ua en ru

За Насірова внесли заставу 100 млн гривень, - САП

За Насірова внесли заставу 100 млн гривень, - САП Фото: Роман Насиров

Від Насірова вимагається носити електронний засіб контролю

За відстороненого голову Державної фіскальної служби Романа Насірова внесли заставу в 100 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба Спеціальної антикорупційної прокуратури у Facebook.

"Сьогодні дружина Романа Насірова, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) внесла грошову заставу визначену ухвалою слідчого судді Солом'янського районного суду міста Києва від 7 березня 2017 року в розмірі 100 млн. грн. на спеціальний рахунок Солом'янського районного суду", - відзначають в САП.

Від Насірова вимагається носити електронний засіб контролю та прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду за першою вимогою.

Також відзначають, що у випадку невиконання підозрюваним обов’язків прокурори САП клопотатимуть перед судом про обрання запобіжного заходу тримання під вартою.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура буде забезпечувати всі передбачені законом заходи для належної участі Романа Н...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 16 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд обрав запобіжний захід Насірову. Главу ДФС помістили під варту на 60 діб з правом внесення застави в розмірі 100 млн гривень.