ua en ru

"Наш край" вимагає від влади припинити "політичний тиск" на партію

"Наш край" вимагає від влади припинити "політичний тиск" на партію

В "Нашому краї" вимагають припинити "переслідувати" партійців

Партія "Наш край" вимагає від влади припинити "політичний тиск" і припинити "переслідувати" партійців. Про це йдеться в заяві партії.

У прес-службі політсили повідомили, що сьогодні керівника фракції "Нашого краю" в Київській обласній раді Ярослава Добрянського викликали в обласну прокуратуру.

"У п'ятницю, напередодні вихідних, Ярослава Добрянського викликали в прокуратуру, ймовірно, з метою вручити підозру, в гіршому випадку – взяти під арешт. Через два вихідні дні у нього не буде можливості негайно опротестувати рішення прокуратури. Це спроба позбавити громадянина України можливості законно захищати свої права. Ми вимагаємо від влади припинити політичний тиск та припинити переслідувати наших партійців", - заявляє партія.

"Наш край" вважає, що прокуратура виконує політичне замовлення зробити партію контрольованою і керованою "в ручному режимі".

"Спроба зробити з нашої політичної сили "ручну" партію не пройде! "Наш край" і надалі буде захищати своїх партійців, відстоювати конституційні права всіх українців та вимагати від влади виконувати свої обіцянки і дотримуватися законів!", - заявляє "Наш край".

alt