ua en ru

Населення окупованого Донбасу залякують "широкомасштабним наступом" сил АТО, - ГУР

Населення окупованого Донбасу залякують "широкомасштабним наступом" сил АТО, - ГУР Фото: бойовик на Донбасі (twitter.com DubovoySlavyans)

Також населення окупованого Донбасу залякують діяльністю українських ДРГ

Населення окупованого Донбасу залякують переходом сил антитерористичної операції (АТО) до "широкомасштабного наступу" з 30 квітня. Про це з посилання на інформацію української розвідки у ході брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

Як зазначив Гуцуляк, аби виправдати присутність російських військових на на сході України, противник залякує населення окупованого Донбасу недостовірною інформацією про проведення силами АТО з 30 квітня "широкомасштабних наступальних дій", а також діяльністю українських диверсійно-розвідувальних груп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 30 квітня 2018 року завершується антитерористична операції на Донбасі - АТО переходить у формат операції Об'єднаних сил.

Раніше президент України Петро Порошенко заявляв, що після зміни формату операції на Донбасі в українських Збройних сил з'являться додаткові можливості для реагування на агресію з боку Російської Федерації.