ua en ru

У нас хороші гравці, і ця перемога дуже важлива для них, - Ребров

У нас хороші гравці, і ця перемога дуже важлива для них, - Ребров Фото: Сергій Ребров

Сергій Станіславович залишився задоволений

Тренер "Динамо" Сергій Ребров після гри з "Маккабі" у Лізі Чемпіонів відзначив хороші кондиції своїх підопічних. Про це пише сайт "Динамо".

"Це був хороший матч. Команда майже все зробила правильно. Перемога доводить це. У нас хороші гравці, і ця перемога дуже важлива для них. Грати в Тель-Авіві було нелегко. Футболісти "Маккабі" старалися і часом досягали успіху. Раз ми не пропустили, значить, наш воротар був на висоті, хоча не пропускати - завдання всієї команди. Всі заслужили доброго слова на свою адресу. Всі працювали в обороні і в атаці, розуміючи, що тільки так ми можемо досягти успіху", - сказав Ребров.

"Будь-якій команді швидкий гол додає впевненості, особливо в Лізі чемпіонів. Хлопці отримали її. Ми грали проти сильного і серйозного суперника. Набрані три очки дуже важливі, але головне - кожен розуміє, що йому робити. Ми повинні стежити за своєю грою, а на турнірну таблицю будемо дивитися в кінці. Легких ігор тут немає. Недооцінювати суперника в Лізі чемпіонів не можна - будь-яка команда може поплатитися за це", - додав тренер.

Нагадаємо, матч завершився перемогою "Динамо", яка вивела киян на перше місце в групі.