ua en ru

"Народний фронт" розгляне пропозицію БПП щодо кандидатури Гройсмана на посаду прем`єра

"Народний фронт" розгляне пропозицію фракції БПП щодо кандидатури Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії.

"Лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заявив, що фракція більше року була найбільш стабільним членом коаліції "Європейська Україна" і добросовісно підтримувала всі ініціативи, які були напрацьовані спільно в рамках коаліції Прем'єром та Президентом. Проте Президент та фракція Блоку Петра Порошенка заявили, що вони надалі не бачать можливості співпраці з Прем'єр-міністром від "Народного фронту", - йдеться в заяві.

У фракції вітають те, що "Блок Петра Порошенка" відгукнувся на їхню пропозицію щодо необхідності вирішення політичної кризи і вніс власну кандидатуру на посаду глави уряду.

"Тепер потрібно забезпечити формування коаліції у конституційний спосіб та напрацювати відповідну коаліційну угоду в контексті програми нового кандидата у прем'єри та склад уряду. Фракція "Народний фронт" розгляне пропозицію наших партнерів з БПП щодо кандидатури Володимира Гройсмана та принципів формування нової коаліції і визначитися щодо своїх подальших кроків", - йдеться у повідомленні.