ua en ru

"Народний фронт" намагалися знищити, витративши на це величезні кошти, - експерт

"Народний фронт" намагалися знищити, витративши на це величезні кошти, - експерт Фото: Віктор Небоженко

Партію "Народний фронт" намагалися знищити, витративши на це величезні кошти. Про це заявив політолог, директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

На думку політолога, президент сьогодні "знаходиться практично в оточенні". Небоженко вважає, що через політичні інтриги він опинився в ситуації "політичної самотності", як Леонід Кучма в розпал "касетного скандалу".

Зокрема, в якості прикладу експерт навів ситуацію, яка склалася між народним депутатом Олександром Онищенком і президентом.

Небоженко зазначив, що із заяв Онищенка випливає, що нібито близько 30 мільйонів доларів були витрачені на знищення рейтингу екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Експерт також зазначив, що партію "Народний фронт" і її лідера намагалися знищити, використовуючи на це величезні кошти.

Політолог переконаний, що зараз президент "опинився в дивному становищі". Він зазначив, що мета погіршити рейтинг "Народного фронту" досягнута, але в цій ситуації президенту "зовсім немає на кого спертися".