ua en ru

Нардепи сьогодні розглянуть проект закону про фонд гарантування вкладів кредитних спілок.

Нардепи сьогодні розглянуть проект закону про фонд гарантування вкладів кредитних спілок. Про це йдеться в сьогоднішньому порядку денному роботи Верховної Ради України, передає кореспондент РБК-Україна.

Крім того, парламентарі планують розглянути проект постанови про звіт ТСК ВР з питань розслідування обставин порушення Конституції України та законів Україні, прийняття протиправних рішень посадовими особами Київської міської ради та її виконавчого органу.

Нардепи планують повторно розглянути з пропозиціями Президента закон України «Про внесення змін до закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом».

У другому читанні нардепи планують також внести зміни до закону України «Про державне регулювання, виробництво і обіг спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» (щодо обмеження споживання і продажу слабоалкогольних напоїв). Також вони планують внести зміни до низки кодексів України для вдосконалення законодавства.

Законопроекту про внесення змін до закону України «Про вибори Президента України» щодо голосування на дому в порядку денному, немає.

Нагадаємо, вчора заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем'якін наголосив, що фракція вимагатиме розгляду цього питання першим в порядку денному роботи парламенту.