ua en ru

Нардепи "Відродження" привітали ветеранів з Днем перемоги

Нардепи "Відродження" привітали ветеранів з Днем перемоги Фото: vidrodzhennya.org.ua

Депутати взяли участь у заходах з нагоди Дня перемоги

9 травня 2018 року народні депутати парламентської групи "Партія "Відродження" взяли участь у заходах з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Про це повідомляє прес-служба політсили.

Співголова депутатської групи "Партія "Відродження" Віктор Бондар і народний депутат групи "Партія "Відродження" Євген Гєллєр разом з ветеранами пройшли колоною з українськими прапорами вздовж Алеї Героїв у напрямку Пам'ятника Вічної Слави та поклали квіти на могилі Невідомого солдата.

Присутні на урочистому марші кияни вітали ветеранів оплесками.

Як зазначив співголова депутатської групи "Партія "Відродження" Віктор Бондар, для нього особисто саме день 9 травня був і залишається святом.

"Я хочу привітати всіх жителів України з Днем перемоги. Це дуже велике свято як для більшості українців, так і для всієї моєї сім'ї. Ми повинні пам'ятати про героїв війни, ветеранів, які принесли мир на нашу землю і своєю волею, характером здобули перемогу, яка була, напевно, найважчою за всю історію людства. Також я вражений силою духу людей, які тільки за 5 повоєнних років зробили те, що ми роз'єднані постійними чварами, не здатні зробити ось вже більше 25 років. Вони все вміли робити своїми руками і своїм розумом, і заводи будувати і конструювати літаки. Ось на них нам потрібно рівнятися і з таким прикладом рухатися вперед", – сказав під час заходу Віктор Бондар.

Він також зазначив, що атмосфера святкування Дня перемоги в Києві надзвичайно спокійна і врівноважена.

У свою чергу народний депутат групи "Партія "Відродження" Євген Гєллєр зазначив, що обов'язок молодого покоління – пам'ятати про страшні часи Другої світової війни, розуміти і поважати ветеранів.

"День перемоги для мене – це 9 травня. Мій дід був рядовим піхоти, пройшов всю війну, тому знаю, якими важкими були ці роки війни, хоча дідусь про них рідко розповідав. Тому я хочу ще раз подякувати ветеранам за те, що ми з вами можемо прийти сьогодні сюди покласти квіти, і взагалі жити. Щороку День перемоги відзначають дуже багато українців. І я сподіваюся, що підростаюче покоління буде продовжувати цю традицію, приходити і віддавати данину поваги героям Другої світової", – сказав по завершенні урочистостей народний депутат Євген Гєллєр.