ua en ru

Нардепи не змогли зняти з розгляду Ради законопроект про недоторканність нардепів та суддів

Нардепи не змогли зняти з розгляду Ради законопроект про недоторканність нардепів та суддів Фото: Рада не смогля зняти з порядку денного законопроект про скасування депутатської недоторканності (фото з відкритих джерел)

Для прийняття рішення про зняття законопроекту не вистачило голосів

Депутати Верховної Ради України не змогли зняти з розгляду парламенту законопроект №1776 "Про внесення змін до Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України і суддів)", передає кореспондент РБК-Україна.

Парламент не зміг прийняти таке рішення, тому що зняття документу з порядку підтримало недостатня кількість народних депутатів.

"Руслан (Князевич, голова комітету з питань правової політики і правосуддя - ред.), я вибачаюся, на жаль, голосів немає. Цей законопроект буде продовжувати перебувати в комітеті. Коли буде готовність, я ще раз поставлю, щоб зал визначився, що з цим робити далі ", - резюмував с президії спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко висловив сподівання, що на наступній сесії Верховна Рада України проголосує за скасування недоторканності.