ua en ru

Нардепи сьогодні розглянуть внесення змін до закону про держбюджет на 2010 р. щодо зменшення видатків на утримання Президента України, ВР та Кабміну.

Нардепи сьогодні розглянуть проект закону про внесення змін до закону України «Про держбюджет на 2010 р.» (щодо зменшення видатків на утримання Президента України, Верховної Ради, Кабміну, апарату центральних та місцевих органів виконавчої влади і збільшення видатків на забезпечення якісної освіти та медицини, обороноздатності країни, соціальної підтримки дітей, інвалідів, ліквідаторів аварії на ЧАЕС та розвитку малого підприємництва). Про це йдеться в сьогоднішньому порядку денному ВР.

Крім того, парламентарі розглянуть низку законопроектів, які стосуються вдосконалення законодавства в сфері підприємництва, зокрема, проект закону про зведення податкових канікул для малого бізнесу.

Нардепи також планують внести низку змін до КК та ЦК України.

Також буде розглянутий законопроект про внесення змін до закону України «Про захист прав споживачів» (щодо посилення відповідальності за порушення прав відповідачів).