ua en ru

Нардепи від БЮТБ припинять блокувати трибуну завтра, 26 квітня, - глава регламентного комітету ВР

У регламентному комітеті Верховної Ради України (ВР) прогнозують, що нардепи від фракції БЮБ припинять блокувати трибуну завтра, 26 квітня. Про це журналістам заявив глава регламентного комітету ВР, народний депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Завтра закінчиться парламентська асамблея Ради Європи і очевидно тоді ж припиниться блокування трибуни та президії ВР", - заявив Макеєнко.

При цьому Макеєнко додав, що регламентний комітет ВР не може перешкоджати блокуванню роботи ВР: "По регламенту ми не можемо нічого зробити, притягнути до відповідальності депутатів, які замість того, щоб працювати блокують трибуну, таких норм немає", - сказав Макеєнко.

Відзначимо, ПАРЄ уважно стежить за ситуацією навколо українського екс - прем'єра. Зокрема президент ПАРЄ Жан Клод Міньйон провів зустріч з послом України в Раді Європи і з членами української делегації і звернувся до української влади з проханням "оперативно дозволити представникам міжнародної дипломатичної спільноти відвідати Юлію Тимошенко".