ua en ru

Нардепи змінили склад Лічильної комісії ВР

Верховна Рада Україна (ВР) прийняла проект постанови № 10179 ініційований народним депутатом від фракції Партії регіонів про внесення змін до постанови Верховної Ради України "Про Лічильну комісію Верховної Ради України шостого скликання"(щодо внесення змін у складі Лічильної комісії). "За" відповідне рішення проголосували 262 народних депутатів з мінімально необхідних 226.

Таким чином, згідно з прийнятою постановою, до складу лічильної комісії ВР шостого скликання були обрані Олександр Козуб (ПР), Олександр Касянюк (ПР) і Григорій Маньковський (ПР).

У той же час зі складу Лічильної комісії були виключені нардепи, які були позбавлені мандата Сергій Ларін, Олександр Пекушенко і Павло Сулковський.

У той же час народні депутати відхилили проект постанови 10179-1 ініційований народним депутатом від фракції БЮТБ про внесення змін до постанови Верховної Ради України "Про Рахункову комісію Верховної Ради України шостого скликання" (щодо внесення змін у складі Лічильної комісії), яким пропонувалося обрати Василя Кравчука (БЮТБ) і Дмитра Шлемко (БЮТБ).