ua en ru

Нардепи з "Суверенної європейської України" закупили амуніцію для волинських військовослужбовців

Народні депутати з групи "Суверенна європейська Україна" Ігор Єремеєв та Степан Івахів закупили 500 бронежилетів, біноклі, прилади нічного бачення і тепловізори для потреб військовослужбовців з Волинської 51-ї механізованої бригади, бійці якої зараз несуть службу на Донбасі. Про це повідомляється на сторінці депутатського об'єднання у соцмережі Facebook.

Як повідомлялося раніше, депутати з групи "Суверенна європейська Україна" запустили соціальну ініціативу "Збережи життя солдату". Основне завдання кампанії - забезпечити українських військових модернізованими засобами персонального захисту для безпечного виконання завдань під час служби і успішного повернення додому. До цієї ініціативи планується залучити відомих громадських активістів.

Першим кроком в рамках започаткованої ініціативи стала закупівля 50 бронежилетів найвищого ступеня захисту, радіостанцій і необхідних у побуті речей військовим ковельської частини сухопутних військ А2042.

В рамках ініціативи також планується і надалі передавати захисні куленепробивні кевларові шоломи, бронежилети та аксесуари до них, обмундирування, спецокуляри, тепловізори, засоби зв'язку та інші елементи захисту, військові автомобілі "швидкої допомоги", необхідне медичне обладнання та лікарські препарати і т.д.

Нагадаємо, що це вже не перша ініціатива представників "Суверенної європейської України", спрямована на допомогу українській армії. Народні депутати з даного об'єднання одними з перших перерахували на потреби Міноборони фінансову допомогу в розмірі 16 млн грн.