ua en ru

Нардеп від "Нашого краю" Шахов заявив, що на нього було вчинено збройний замах

Нардеп від "Нашого краю" Шахов заявив, що на нього було вчинено збройний замах Фото: Сергій Шахов

На народного депутата від "Нашого краю" Сергія Шахова було вчинено замах, пов'язане з його опозиційною діяльністю. Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.

За його словами, замах було вчинено вчора.

"Виїхавши з офісу помітив "хвіст": мерседес е-класу і "тойота-камрі" на польських номерах. Покрутилися – підозра підтвердилася. Почали "йти", переслідувачі темп не зменшували. Встиг викликати поліцію. На парковці "України" на площі Перемоги поліція затримала мерседес, а камрі вдалося втекти", – написав він.

Сергій Шахов повідомив, що в машині затримали трьох. Також виявлено два пістолети макарова, заряджені бойовими, і змінні номери під сидінням.

"Написав заяву до Шевченківського відділення Національної поліції. Чекаємо на результати розслідування", – поінформував він.

"Для мене зв'язок з моєї опозиційною діяльністю – очевидна. Зрозуміло, що моє прагнення розігнати Северодонецька міськрада комусь дуже заважає. Пов'язую замах саме з цим", – резюмував Сергій Шахов.

Як відомо, Сергій Шахов, висунутий партією "Наш край", влітку цього року переміг на довиборах у Верховну Раду в 114 виборчому окрузі Луганської області.