ua en ru

Нардепа Іонову з офісу партії забрала "швидка", - "Удар"

Народного депутата України від "Удару" Марію Іонову, яку сьогодні у Верховній Раді ударили по голові, з офісу партії забрала "швидка".

Народного депутата України від "Удару" Марію Іонову, яку сьогодні у Верховній Раді ударили по голові, з офісу партії забрала "швидка". Про це повідомляє прес-служба партії.

Згідно повідомлення, Іоновій стало зле, паморочилася голова і її госпіталізували до однієї з лікарень Києва.

Нагадаємо, сьогодні представниці опозиційних фракцій, що входять до міжфракційного об'єднання "Рівні можливості", закликали Генеральну прокуратуру України порушити справу проти народного депутата від Партії регіонів Володимира Малишева.

"Сьогодні депутат Верховної Ради від Партії регіонів Володимир Малишев в сесійній залі вдарив кулаком по голові народного депутата від "Удару" Марію Іонову. Заступився за колегу депутат від "Батьківщини" Степан Кубів, за що також отримав удар в обличчя від одного з депутатів з Партії регіонів.

Ми вимагаємо від Генерального прокурора порушити справу за фактом застосування фізичної сили проти Марії Іонової та залучення Малишева до відповідальності", - сказано в заяві.