ua en ru

Нардеп Рудьковський в 2013 р. задекларував дохід на 216 тис. грн

Позафракційний народний депутат Микола Рудьковський у 2013 р. задекларував доходи на загальну суму 216 тис. 042 грн.

Позафракційний народний депутат Микола Рудьковський у 2013 р. задекларував доходи на загальну суму 216 тис. 042 грн. Про це йдеться у його декларації про майно, доходи, витрати і зобов`язання фінансового характеру за 2013 р, яка розміщена на сайті Верховної Ради України.

У тому числі заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) декларанту відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору, склали 181 тис. 192 грн, матеріальна допомога - 34 тис. 850 грн.

На рахунках у банках та інших фінансових установах Рудьковський зберігає 52,5 тис. грн.

Члени сім'ї Рудьковського, серед яких значаться дві доньки, у 2013 р. доходів не задекларували.

Згідно з декларацією, ні Рудьковський, ні його доньки не мають ані автомобілів, ані будь-якого нерухомого майна.

Нагадаємо, Микола Рудьковський,член Соціалістичної партії України, пройшов до Верховної Ради сьомого скликання як самовисуванець.

У 2007 р. СБУ викликала Рудьковського на допит у справі щодо незаконного використання державних коштів у Міністерства транспорту і зв'язку України на суму 390 тис. грн. Як заявляли в СБУ, з 9 по 12 червня 2007 р. Рудьковський, займаючи посаду міністра, здійснив візит в Париж разом з однією з колишніх "Міс Україна-Всесвіт" Александрой Ніколаєнко на приватному чартерному літаку, оплатиши візит грошима Мінтрансу.

Проти Рудьковського була порушена кримінальна справа за статтею 191, ч.5 Кримінального Кодексу України (привласнення коштів в особливо великих розмірах).