ua en ru

Нардеп прокоментував лист з погрозами ОП від УПА

Нардеп прокоментував лист з погрозами ОП від УПА Лист з погрозами на адресу ОП написаний російськомовними, впевнений нардеп Ар'єв

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" (БПП), голова постійної делегації України в ПАРЄ Володимир Ар'єв вважає, що лист з погрозами в адресу членів парламентської партії "Опозиційний блок" (ВП) від т. зв. "Української повстанської армії (УПА) написали російськомовні автори. Про це нардеп повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Зазначимо, сьогодні в "Опозиційному блоці" заявили про отримання листа з погрозами від людей, які взяли на себе відповідальність за вбивство журналіста Олега Бузини і ряду екс-регіоналів.

"Українська мова у мене в Інституті журналістики викладав академік Пономарів. Я мав "відмінно" на іспитах, тому стверджую, що це писали російськомовні. Отже вірно писати: "ставати ДО оборони, - русизм"; "шуткувати" вживають російськомовні, україномовні вживають "жартувати"; "до їх знищення" - русизм, правильно "до їхнього"; "гучних" замість "гучних" і т. п.", - написав Ар'єв.

За його словами, російські агенти намагаються створити атмосферу страху і терору з однією метою - показати світові Україну нецивілізованим державою, з якими не варто мати справ".

Українську мову у мене в Інституті журналістики викладав академік Пономарів. Я мав "відмінно" на іспитах, тому стверджую...

Posted by Volodymyr Ariev on 17 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, в ніч на 28 лютого 2015 р. покінчив життя самогубством колишній заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов. Ввечері 9 березня застрелився колишній народний депутат України від ПР V і VI скликань Станіслав Мельник. 12 березня скоїв суїцид колишній голова Запорізької ОДА, екс-нардеп від ПР VI скликання Олександр Пеклушенко. 15 квітня в Києві був убитий нардеп від ПР Олег Калашников. Вдень 16 квітня в Києві був убитий журналіст і письменник Олесь Бузина.

Глава МВС Арсен Аваков пообіцяв провести ретельні розслідування вбивств Калашникова і Бузини.