ua en ru

Патрульна поліція запущена в 32 містах України, - нардеп

Патрульна поліція запущена в 32 містах України, - нардеп Фото: поліція

Найєм також висловив сподівання про швидкий запуск патрульної поліції в нині окупованому Донецьку

Патрульна поліція на сьогодні працює в 32 містах України. Про це написав народний депутат України від БПП Мустафа Найєм на своїй сторінці в Facebook.

"Майже рік тому, 4 липня 2015 року відбулася перша присяга співробітників нової поліції в Києві. Сьогодні, вже у найближчий час розпочнеться остання урочиста церемонія присяги працівниками патрульної поліції в Маріуполі", - йдеться в повідомленні.


"Разом. 330 днів. 28 управлінь. 32 міста. Майже 13 тисяч співробітників. Відібрані, протестовані, навчені і приступили до роботи. Вони не зійшли з Марса, їх не надіслав світовий уряд. Вони всі набрані з наших з вами вулиць. Навчалися в наших училищах та академіях. І стикаються з тим же життям, що і ми з вами", - додав він.

Найєм також висловив сподівання про швидкий запуск патрульної поліції в Донецьку, який на даний момент окупований бойовиками самопроголошеної "Донецької народної республіки".

"Тут недалеко - якихось сто кілометрів", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України доручив Міністерству екології та природних ресурсів провести переговори з японськими приватними компаніями щодо можливості використання залишку коштів від екологічних проектів на закупівлю автомобілів для поліцейських патрулів.