ua en ru

Нардеп від "Удару" Каплін заявив, що йому погрожують фізичною розправою

Народний депутат від партії "Удар", секретар парламентського комітету із питань національної безпеки і оборони Сергій Каплін заявляє, що йому і його помічникові невідомі загрожують фізичною розправою. Про це говориться в повідомленні, поширеному прес-службою депутата.

"На адресу моєї приймальні в Полтаві по вул. Конституції, 11 надійшов лист з прямими погрозами моєму життю і здоров'ю. У записці мені радять заспокоїтися, інакше я буду наступним, а мій помічник - приречений", - заявив Каплін.

Він нагадав, що недавно було здійснено напад на його помічника Єгора Мкртчяна, який отримав важкі травми і опинився в лікарні, проте злочинці до цих пір не покарані.

Погрози, що надходять від невідомих осіб, Каплін пов'язує зі своєю політичною діяльністю.

"Це виклик між мною і владою - як місцевою, так і центральною за те, що я викорінюю корупційні дії провладних чиновників", - вважає депутат.

Він звернувся до міністра внутрішніх справ і голови СБУ з вимогою запобігти всім планованим проти нього незаконним діям. "Заявляю: якщо зі мною щось трапиться, особисту відповідальність за це понесе міністр внутрішніх справ", - підкреслив нардеп.

Читайте також: Нардеп від "Удару" Сергій Каплін звернувся в ГПУ щодо спроби його підкупу за приєднання до більшості у ВР