ua en ru

Нардеп К.Бондарєв підозрює в нападі на його офіс співробітників главку податкової міліції України

Народний депутат від БЮТ, заступник голови податково-митного комітету Ради Костянтин Бондарєв підозрює, що на його приймальню сьогодні вранці здійснили напад співробітники главку податкової міліції України. Про це нардеп повідомив кореспонденту РБК-Україна.
«Я зробив такий висновок за уривчастих фраз з розмов, який вели люди у бронежилетах в моїй приймальні народного депутата», - зазначив К.Бондарєв, підкресливши, що вимагатиме з трибуни парламенту притягнути до кримінальної відповідальності керівника міліційного главку ДПАУ.
«Заява в міліцію вже написано», - також відзначив нардеп.
Він вважає, що причиною нападу на його офіс стали акції протесту БЮТ, що готуються по Київській обл. «Я 19 травня очолив Київську обласну організацію «Батьківщини». Відповідно, у мене є інформація про наших членів, адресах, розсилках та ін. Схоже, податківці отримали інформацію про акції протесту, що готуються проти того, що органи ДПА три місяці не приймають декларації, схиляючи людей до масової дачі хабарів. І відреагували ось таким чином», - заявив К.Бондарєв.
Він розповів, що сьогодні вранці до його офісу, на якому висить табличка «Приймальня народного депутата», зламавши двері, увірвалася група осіб у бронежилетах і з автоматами, влаштувала погром і побила помічника К.Бондарева. «Коли я приїхав, на мене було наставлено автомата та пролунали слова: «А ти хто такий?». Але як тільки я додзвонився до міліції, товаришам у бронежилетах, мабуть, повідомили по рації про те, що їде наряд - і вони тут же втекли», - сказав депутат.