ua en ru

Нардеп від БПП не задекларував квартиру у Болгарії і компанію

Нардеп від БПП не задекларував квартиру у Болгарії і компанію Фото: майно нардепа (видання "Наші гроші")

Житло коштувало орієнтовно 73 тис. євро

Народний депутат від партії "Блок Петра Порошенка" Костянтин Іщейкін переписав незадекларовану нерухомість і бізнес в Болгарії на тещу і свого помічника. Про це повідомляє видання "Наші гроші".

У 2014 році Іщейкин продав своїй тещі квартиру і паркомісце у курортному місті Варна у Болгарії. У той час житло коштувало орієнтовно 73 тис. євро. До декларації відомості про продаж майна нардеп не вносив.

Нардеп від БПП не задекларував квартиру у Болгарії і компанію

Фото: майно нардепа (видання "Наші гроші")

Крім цього, влітку 2016 року Іщейкин переписав болгарську компанію "Юкон Інвест" на свого помічника Сергія Соколовського. Компанія спеціалізується на посередництві у продажі нерухомості. Ні відомості про володіння компанією, ні про її продаж нардеп не вносив до декларацій за 2015 і 2016 роки.

Нардеп від БПП не задекларував квартиру у Болгарії і компанію

Фото: видання "Наші гроші"

Повідомляється, що дружина нардепа Юлія Іщейкіна є одноосібною власницею ТОВ "Готель Галерея", зареєстрованого у Полтаві влітку 2015 року. Також вона є бенефіціаром ТОВ "Біпол", керівником якого є Сергій Соколовський. Крім цього, Юлія Іщейкіна зазначена у документах як співзасновник вищезгаданої компанії "Юкон Інвест".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мати і бабуся першого заступника глави Державної міграційної служби України (ДМС) Діни Пімахової володіють елітною нерухомістю та авто.

На мать, которая живет в деревне и работает в местном детском саду, записанная квартира в элитном жилом комплексе и автомобиль Porsche Cayenne, а на 72-летнюю бабушку - внедорожник Toyota Sequoia.