ua en ru

Нардеп Білецький отримав подарунок вартістю 1,6 мільйона гривень

Нардеп Білецький отримав подарунок вартістю 1,6 мільйона гривень Фото: Андрій Білецький (РБК-Україна)

Про отримання подарунку свідчать дані реєстру

Депутат Верховної ради України Андрій Білецький отримав подарунок у негрошовій формі вартістю 1 688 500 гривень. Про це свідчить інформація у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передає "Радіо Свобода".

При цьому наразі невідомо, який саме подарунок отримав парламентар, адже у вищезгаданому реєстрі це не вказано.

Відповідно до останньої щорічної декларації, що подана у лютому 2018 року, нардеп орендував квартиру у селі Чайки Києво-Святошинського району Київської області. Також його родина користується автомобілем Chevrolet Suburban 2007 року випуску, що належить політичній партій "Національний корпус", де головує Білецький.

Вказано, що доходи депутата становили 454 тисячі гривень, включаючи заробітну плату та кошти, що передбачені на парламентську діяльність. Окрім цього, 300 тисяч гривень були розміщені у банківських установах.

Нагадаємо, самовисуванець, командир полку особливого призначення "Азов" Андрій Білецький у 2014 році переміг на виборах Верховної ради України в одномандатному виборчому окрузі №217 Києва.

Як повідомляло раніше РБК-Україна, у декларації за 2015 рік Білецький вказав квартиру дружини в Києві і 5 тисяч доларів готівкою. На дружині парламентаря Юлії Білецькій була записана квартира в Києві площею 79,5 кв. м і вартістю майже 820 тис. гривень.