ua en ru

Нардеп: АПУ хоче переформатувати депутатську групу "Воля народу"

Нардеп: АПУ хоче переформатувати депутатську групу "Воля народу"

У Верховній Раді активно працюють над посиленням позицій "Блоку Петра Порошенко" (БПП) за рахунок перетворення у власного сателіта групи "Воля народу". Про це заявив депутат-радикал Ігор Попов в ефірі телеканалу NewsOne.

За його словами, "джерела у парламенті та Адміністрації Президента кажуть про те, що до "Волі народу" найближчим часом може приєднатися низка позафракційних народних депутатів, орієнтованих на Банкову, а самій групі змінять назву на "Наш Край".

"Групу хочуть поставити під повний контроль, може, навіть буде одержувати ті ж темники, що і БПП. Якщо у них зараз є власна думка, то після перейменування її вже не буде. Але ж це повна узурпація політичного простору", - сказав нардеп.

Попов заявив, що у нинішньому складі "Воля народу" відмовляється голосувати за антисоціальні законопроекти, які найближчим часом внесуть до парламенту. Мова йде про підвищення комунальних тарифів і пенсійного віку, у разі підтримки чого депутатів-мажоритарників не зрозуміють виборці на округах, розповів радикал.