ua en ru

"Наполі" слідом за "Ювентусом" запідозрили у махінаціях з квитками

"Наполі" слідом за "Ювентусом" запідозрили у махінаціях з квитками Фото: Ауреліо де Лаурентіс (sscnapoli.it)

Щодо клубу розпочато розслідування

Італійська прокуратура почала розслідування щодо футбольного клубу "Наполі" у зв'язку з можливими махінаціями, пов'язаними з продажем квитків. Про це повідомляє Gazzetta dello Sport.

Попереднє слухання у цій справі відбудеться вранці 7 листопада в Римі. Прокуратура допитає президента "адзуррі" Ауреліо де Лаурентіса.

Раніше з таким же звинуваченням виступили проти "Ювентуса", але у випадку з туринським клубом були замішані лише керівники клубу, а на цей раз слідчі підозрюють і деяких гравців "Наполі".

У прокурорів є факти спекуляції квитками неаполітанського клубу з боку місцевої мафії - Коморри. Також у розпорядження слідства потрапили фотографії гравців з представниками злочинних кіл.

При цьому наголошується, що футболісти "Наполі", швидше за все, не будуть покарані, тому що могли не здогадуватися з ким саме фотографуються.

Нагадаємо, президент туринського "Ювентуса" Андреа Аньєллі відсторонений від футболу на один рік, а клуб оштрафований на 300 тисяч євро за махінації, пов'язані з продажем квитків.