ua en ru

Президент "Ювентуса" Аньєллі відсторонений від футболу на один рік

Президент "Ювентуса" Аньєллі відсторонений від футболу на один рік Фото: Андреа Аньєллі (juventus.com)

Його визнали винним у махінаціях, пов'язаних з продажем квитків

Президент туринського "Ювентуса" Андреа Аньєллі відсторонений від футболу на один рік, а клуб оштрафований на 300 тисяч євро за махінації, пов'язані з продажем квитків. Соответствующте рішення виніс Спортивний трибунал Федерації футболу Італії (FIGC).

Туринський клуб на своєму офіційному сайті опублікував заяву у відповідь на рішення FIGC.

"Ювентус" оголошує, що подасть апеляцію. Незважаючи на відсторонення президента та інших посадових осіб, клуб задоволений, що сьогоднішнє рішення виключає можливі зв'язки клубу з організованою злочинністю. "Ювентус" вірить в спортивну систему правосуддя і підкреслює, що клуб завжди співпрацював з владою в питаннях безпеки і громадського порядку ", - йдеться в заяві туринців.

Аньєллі звинувачувався в порушенні двох статей кодексу Федерації футболу Італії - махінації з продажем квитків і зв'язки зі спекулянтами. Прокурори вимагали для нього відсторонення від футболу на 2,5 року і штраф в 50 тисяч євро. У президента є тиждень, щоб оскаржити суддівський вердикт.

Нагадаємо, Королівська федерація футболу Іспанії провела засідання ради директорів, на якій закликала главу організації Ахеля Марію Вільяра піти у відставку.