ua en ru

У НАЗК викликаний нардеп Мельничук для пояснень по протоколу

У НАЗК викликаний нардеп Мельничук для пояснень по протоколу Фото: Сергій Мельничук (facebook.comSergiyMelnuchykKombatAidar)

Мельничук порушив встановлені законом обмеження щодо зайняття іншою оплачуваною діяльністю

В Національне агентство з запобігання корупції (НАЗК) викликаний народний депутат України Сергій Мельничук для пояснень щодо адміністративного протоколу. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Для забезпечення реалізації прав особи, яка притягається до адміністративної відповідальності має право подати пояснення і зауваження щодо змісту протоколу, в Національне агентство з питань запобігання корупції запрошений народний депутат України Сергій Мельничук", - йдеться в повідомленні НАЗК.

НАЗК встановило, що перебуваючи у статусі народного депутата України Мельничук входить до складу виконавчого органу ТОВ "МБР-Трейд". Мельничук порушив встановлені законом "Про запобігання корупції" обмеження щодо зайняття іншою оплачуваною діяльністю. Зокрема, мова йде про порушення особою встановлених законом обмежень щодо входження до складу правління, інших виконавчих або контрольних органів, чи наглядової ради підприємства або організації, що має на меті одержання прибутку.

Мельничук запрошений прибути в Національне агентство 28 лютого 2018 року в 10:00.

Нагадаємо, в серпні минулого року прокуратура порушила кримінальну справу за фактом стрілянини з участю Мельничука.