ua en ru

НАЗК виявило порушення у фінансовому звіті "Самопомочи"

НАЗК виявило порушення у фінансовому звіті "Самопомочи" Фото: НАЗК (з відкритих джерел)

У НАЗК не уточнили, в чому конкретно полягає порушення

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило порушення у фінансовому звіті політичної партії "Самопомочь". Про це йдеться у Висновку про результати аналізу Звіту політичної партії про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру.

Так, в НАЗК не уточнили, в чому конкретно полягає порушення, однак зазначено, що порушено статтю 14 Закону України "Про політичні партії в Україні", в якій йде мова про грошових потоках на користь політичної партії, місцевої організації політичної партії, яка в установленому порядку набула статусу юридичної особи, і які здійснюються через банківські операції

Також, згідно з документом, звіт "Самопомочи" подано своєчасно, а інформація у звіті повна і достовірна. Звіт оформлено відповідно до вимог законодавства. НАЗК не виявило порушень законодавства щодо фінансування передвиборної агітації, а також інших порушень законодавства.

Нагадаємо, також НАЗК виявило порушення у фінансовому звіті політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" за I квартал 2017 року.