ua en ru

НАЗК вніс приписи головам Нацполіції у Дніпропетровській та Полтавській областях

НАЗК вніс приписи головам Нацполіції у Дніпропетровській та Полтавській областях Фото: НАЗК

Приписи внесено за результатами перевірки поданих ними декларацій

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) вніс приписи головам Національної поліції в Дніпропетровській і Полтавській областях. Про це повідомляє прес-служба НАЗК в Facebook.

"НАЗК на своєму засіданні ухвалило рішення про внесення приписів про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону начальнику Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області Віталію Глуховері та начальнику Головного управління Нацполиции в Полтавській області Андрію Замахіну", - йдеться в повідомленні

Згідно інформації прес-служби, внесено приписи стосовно двох працівників відповідних підрозділів поліції за результатами перевірки поданих ними декларацій.

Так, НАЗК провело повну перевірку декларації за 2016 рік старшого оперуповноваженого Індустріального відділення поліції ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Сергія Євдокимова, і виявило порушення вимог пунктів 1, 2, 7 та підпункту "б" пункту 3 частини першої статті 46 Закону України "Про запобігання корупції".

Зокрема, встановлено, що Сергій Євдокимов зазначив у декларації окремі недостовірні відомості про площі об'єкта нерухомості, вартості транспортного засобу, розміру отриманого ним доходу і не відобразив дохід дружини від продажу автомобіля.

НАЗК вніс приписи керівникам підрозділів Нацполіції у Дніпропетровській та Полтавській областях Національне агентство...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК направило до суду протокол про адміністративне правопорушення стосовно заступника директора Департаменту - начальника управління соціального захисту інвалідів, чорнобильців, ветеранів Департаменту соціальної політики Київської міської державної адміністрації Світлани Назаренко.