ua en ru

НАЗК внесло приписи ще трьом посадовцям

НАЗК внесло приписи ще трьом посадовцям Фото: НАЗК

НАЗК вимагає провести відповідні службові розслідування

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло приписи ще трьом посадовцям через порущення вимог антикорупційного законодавства. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАЗК.

Як зазначається, припис внесено голові Державної служби України з безпеки на транспорті через невжиттям у встановлений строк безпосереднім керівником та в. о. голови вказаного держоргану вичерпних заходів щодо врегулювання реального чи потенційного конфлікту інтересів, що виник у підлеглої особи останніх.

Також припис внесено гендиректору держпідприємства "Національні інформаційні системи" стосовно директора Вінницької філії, який не передав у визначений термін належні йому корпоративні права в управління іншій особі.

Припис внесено і щодо мера Енергодара через невжиттям начальником управління освіти Енергодарської міської ради заходів щодо врегулювання конфлікту інтересів, що виник у підлеглої особи останнього.

НАЗК вимагає провести відповідні службові розслідування та розглянути питання про притягнення винних осіб до встановленої законом відповідальності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду адмінпротокол стосовно посадовця Державної фіскальної служби (ДФС) в Львівській області.