ua en ru

НАЗК внесло припис Омеляну щодо конфлікту інтересів

НАЗК внесло припис Омеляну щодо конфлікту інтересів Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

У Мінінфраструктури знайшли порушення кількох законів

Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання конфлікту інтересів, інших порушень закону міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну. Про це йдеться в повідомленні НАЗК у Facebook.

Повідомляється, що за результатами перевірки у Мінінфраструктури виявлені порушення закону "Про запобігання корупції" в частині:

- проведення спеціальної перевірки кандидатів на посади (надсилання запитів Міністерством інфраструктури у відповідні державні органи з порушенням встановлених термінів);

- прийняття рішення про призначення на посади без отримання відповідей на запити Міністерства юстиції України про наявність відомостей про кандидатів в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов'язані з корупцією правопорушення, про поширення на осіб заборони займати відповідну посаду, передбаченої положеннями закону "Про очищення влади"

НАЗК внесло припис Міністру інфраструктури України Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис пр...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 17 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше НАБУ початло розслідування проти Омеляна за фактом декларування недостовірної інформації та незаконного збагачення.