ua en ru

НАЗК внесло припис меру Києва

НАЗК внесло припис меру Києва Фото: НАЗК

Внесено припис про порушення антикорупційного законодавства Кличку

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло припис про порушення антикорупційного законодавства меру міста Києва Віталію Кличку. Про це повідомляє прес-служба НАЗК у Facebook.

"НАЗК внесло припис про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону київському міському голові Віталію Кличко", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, йдеться про порушення вимог частини першої статті 36 закону України "Про запобігання корупції" головою управління з питань запобігання та виявлення корупції апарату виконавчого органу Київської міськради Сергієм Красюком, який не передав належні йому корпоративні права в управління іншій особі протягом 30 днів після призначення на посаду

НАЗК внесло припис про порушення вимог антикорупційного законодавства Київському міському голові Національне агентство ...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 17 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК на своєму засіданні прийняло рішення про внесення припису керівнику Апарату Адміністрації президента України Олексію Дніпрову.