ua en ru

НАЗК внесено 15 приписів високопоставленим чиновникам

НАЗК внесено 15 приписів високопоставленим чиновникам Фото: НАЗК (з відкритих джерел)

Крім того, НАЗК внесло приписи 4 керівникам органів управління

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) вніс 15 приписів високопоставленим чиновниками 4 керівникам органів управління про порушення вимог антикорупційного законодавства. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"На сьогодні Національне агентство з питань запобігання корупції вніс 15 приписів про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Наголошується, що приписи були винесені за результатами проведених планових і позапланових перевірок органів державної влади та місцевого самоврядування з організації роботи щодо запобігання і виявлення корупції.

Приписи внесені першим віце-прем'єр-міністру України - міністру економічного розвитку і торгівлі Степану Кубіву, міністру юстиції Павла Петренко, міністру інфраструктури Володимиру Омеляну, міністра молоді та спорту Ігорю Жданову, міністру культури Євгену Нищуку, а також головам 9 інших центральних органів виконавчої влади та 4 керівникам органів місцевого самоврядування.

НАЗК внесено 15 приписів високопоставленим чиновникамФото: НАЗК вніс приписи (nazk.gov.ua)

Нагадаємо, раніше НАЗК вніс приписи головам Національної поліції в Дніпропетровській і Полтавській областях.