ua en ru

НАЗК тестує систему проведення логічного та арифметичного контролю декларацій

НАЗК тестує систему проведення логічного та арифметичного контролю декларацій Фото: НАЗК

Технічні можливості системи забезпечать пришвидшення процесу перевірки декларацій, заявили в НАЗК

У Національному агентстві України з питань запобігання корупції (НАЗК) розпочали тестування проведення логічного та арифметичного контролю поданих декларацій. Про це повідомила прес-служба НАЗК.

"Система на підставі відповідних правил та вагових коефіцієнтів проводить логічний та арифметичний контроль і вираховує показник рейтингу ризику декларації, а також сортує декларації відповідним чином. Технічні можливості системи забезпечать пришвидшення процесу перевірки декларацій, включно з періодами найвищої активності суб’єктів декларування", - розповіли в НАЗК.

Нагадаємо, проектом державного бюджету на 2018 рік на забезпечення діяльності Національного агентства України з питань запобігання корупції передбачено понад 683,5 млн гривень.

Зокрема за бюджетною програмою "Керівництво та управління у сфері запобігання корупції" видатки загального фонду державного бюджету передбачені в обсязі понад 169,8 млн гривень, а за бюджетною програмою "Фінансування статутної діяльності політичних партій" - близько 513,7 млн гривень.